trött ..

.. men bloggar ändå. För mina läsares skull. Iaf så slutade jag i skolan kl.13:40 så då gick jag till coop konsum direkt efter skolan och köpte fika och gick hem. När jag kom hem så hade vi främmande. Vid 15-16 tiden gick dem och då satte jag mig vid datorn. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Jag har nyss ätit. Det är det enda. Men jag får se om jag bloggar mer idag för jag är sjukt trött!

tröTT

kom hem vid 19 tiden. Jag är otroligt trött. Orkar inte berätta någonting från idag. Jag berättar imorgon. Jag bloggar antingen med imorgon eller senare ikväll.
Vi hörs!♥

stan/haga

Vaknade imorse och kände att jag mådde illa som fan.  Mamma trodde mej inte, men sen trodde hon mej. Jag gick iväg till spanskan men kände att jag mådde illa där också. Så när spanskan slutade så gick jag hem och nu sitter jag här. Jag vet att jag egentligen inte borde sitta vid datorn när jag mår illa. Men men. Ska snart in till stan, fast haga. För att köpa ett ärende. Ska vara där till tre. men tar ju tid med bussar och sånt också. Bloggar förhoppningsvis när jag är hemma. Om jag har något att blogga om då givetvis..

bilaar

nu ska jag smaska på detta, sen sova
godnatt sålänge

USA


eyes


älskar dem!


mina favoriter bland...

vill köpa dem. Fast oäkta
älskar dem!

videoinlägg eller nåt .. typ RANDOM

hörs typ inte när jag sjunger till låtarna men.. sjöng inte så högt heller. ska fixa en bättre video

||||--||||

hah, kom inte på någon rubrik. Jag kom ju hem efter idrotten och mådde super dåligt, som ni vet. Så jag satt vid datorn hela dagen tills klockan var 17:30. Jag var jätte trött då. Mina ögon höll på att ramla ner. Jag kunde seriöst inte hålla dem öppna. Så jag lade mig och sov i 2½ timme typ. Sov till ungefär 20:00. Sen gick jag till coop konsum vid halv 9 tiden och köpte lite gott. Och nu sitter jag här.
Ikväll vet jag inte vad jag hittar på. Jag ska ju såklart vara inne. Men VAD jag ska göra, vet jag inte. Kanske sätter mig vid tv:n och tittar på nått intressant.. men det beror på vad det är på tvn också, haha. Jag hör av mej lite senare

RSS 2.0