30/6 - 2010 - 13:24 regnig dag

Hej bloggen ♥

Idag vaknade jag lite skapligare än 14:57 :P Jag vaknade 13:04. När jag var inne på själva startsidan på bloggen där det står ''översikt'' och ''nytt inlägg'' så tänkte jag ''jag kan ju gå ut på ballkongen och knäppa några bilder med mobilen så att jag kan lägga upp bilder på bloggen. Men när jag kom ut på ballkongen så fanns det ingenting att knäppa på. Så jag struntade i att göra det. Idag regnar det också. Dumma väder. Idag vet5 jag inte vad som händer. Det händer nog inget speciellt alls. Jag har inte så mycket att skriva om. Men det kommer ju såklart ett till inlägg senare idag :) Ni får ha ddet så bra alla bloggläsare och bloggare. Så hörs vi lite senare idag.


Puss29/6 - 2010 - 19:11
Nu ska jag starta upp en rolig tävling.

Där just du och 3 personer till kan vinna

en länk till era bloggar. Så får ni fler

besökare och så.


1. Allt just du behöver göra, är att kommentera detta inlägget med ditt för och efternamn. Respektive din blogg såklart. Sen kan du, om du vill, länka mig på din blogg. För då har du större chans att vinna en länk till din blogg

2. Jag skriver alla namnen och bloggarna på en varsin lapp. Så får någon i min familj dra 4 stycken lappar. Så ser jag vilka det är som har vunnit.

3. De 4 vinnarna kommer som sagt att få en länk till sin blogg. Som alla unika bloggare och bloggläsare kan titta, läsa, följa och kommentera på. För då får även vinnaren fler besökare och kommentarer på sin blogg.

4. Dom som har en hemsida med sin blogg där. Kan självklart också vara med.


       Dom som inte har varken någon
     blogg eller någon hemsida med
     sin blogg där kan tyvärr inte vara
     vara med.


        TÄVLINGEN AVSLUTAS  DEN
        3 JULI. OM 4 DAGAR !

29/6 - 2010 - 18:57

Hej bloggen ♥

Idag vaknade jag ganska sent. Vaknade typ klockan 13:00 något sånt. Men somnade om och vaknade 14:57 ist. Då klev jag upp och tog glass som mamma hade köpt. Satt mig vid tv:n och åt den. Skulle igeneligen titta på unga mödrar. För de skulle börja klockan 14:10 men då kom jag ju på att klockan snart var 15:00. Så då tittade jag på förhäxad istället :) efter det så satt jag mig vid datan. Mamma behövde gå och handla igen, för att hon hade glömt och köpt kattmat. Så några minuter innan förhäxad var slut så gick hon och handlade. När förhäxad slutade så kom hon hem igen. När hon kom hem så hade hon köpt äpplen, apelsiner eller mandariner tror jag och opäron. Hon skulle nämligen göra fruktsallad. Hon hade även köpt juice och grädde. Gotti gotti :) En stund efter det så kom mammas väninna Lena hit. De va kul :) typ en halvtimme senare gick hon. Hela den tiden satt jag vid datorn :) när Lena gick så gick mamma också för mamma skulle ut och åka med Mikael ! Så har min dag varit. Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Så vi hörs senare, alla söta bloggläsare :)28/6 - 2010 - 23:33 datanörd idag :P

Hej bloggen ♥

Idag vaknade jag i en ganska skaplig tid. Jag hade ställt klockan på 08:45. Men jag vaknade 09:04 hihi. Jag låg kvar i några minuter. Sen klev jag upp. Till frukost fick det bli sparris soppa. Jag vet att det låter knasigt som frukost. Men jag var sugen på det :P hihi. När jag hade fikat klart så satt jag mig vid datorn. Jag skulle igentligen ha följt med mamma in till sjukhuset udag klockan 13:00 för hon skulle ta sin medicin. Men när jag höll på att välja kläder och hade bestämt vad jag skulle ha på mig så åmgrade jag mig. Efter att mamma hade åkt så satt jag vid datorn. Och här har jag suttit från ungefär halv tio tills nu. Jag har jug jort några andra få saker också, men. Så idag har det inte hänt så mycket. Utan mest varit lungt. Jag har nyss suttit och chattat med gullungen Fanny :)<3 hihi. Hon är jätte söt :D Jag har egentligen inte så mycket att säga. Jo. Förresten. Idag klockan 14:10 åkte allrabästa Annamaria till sin mamma. Och hn blir där i hela 2 veckor !!! :( Hur i hela friden ska jag klara mig utan henne i hela 2 veckor?!!:( jaja. Jag får väl stå ut. Jag saknar också Marriz ! Hoppas att du kan sova över snart gumman :)<3

Ni får ha det så bra alla bloggläsare. Så hörs vi imorgon igen :) Just det. Jag har gjort en såndär hejdå skylt till bloggen nu :) det är svårt att förklara. Men ni vct nog vad jag menar.

27/6 - 2010 - 15:43 Latar dag :)

Hej bloggen ♥

När man vaknade klockan 14:00 och var trött men inte kunde somna om och inte orkar fixa sig. Så är det väl perfekt med att ta en latar dag? Inte sant? det tycker jag iallafall :P Jag är typ as trött. Jag var jätte trött igår kväll med. Men bloggade ändå. Duktiga mig :) Jag orkar inte göra ett dugg idag >.< det enda jag orkar är att sitta och klicka, fixa och trixa på datorn :D även fast jag är trött. Mamma och jag ska ha picnik idag också. Jag har bilder från i helgen så ni vet. Men vissa bilder lägger jag fanimej (stavning) inte upp :P haha busprinsessorna. Nejdå jag bara skoja. Nejmen seriöst. Vissa bilder lägger jag faktiskt inte upp. För vi är busiga på vissa :P men några lägger jag upp :) just nu väntar jag på mamma. Hon har gått till OKQ8 för att hon skulle köpa något. Antingen vet jag inte vad det är eller så vet jag vad det är och ar glömt det. Kom inte ihåg. Men iaf så ska hon köpa en FRIDA tidningen och tuggummi. Jag har skickat med hene pengar. Men jag räknade och insåg att det blev för dyrt. Men mamma är snäll och lägger till :) det får hon tbx av mig sen. Om ni undrar varför jag fördröjer med skrivandet och skriver andra saker så är det bara för att jagf har så himla tråkigt och sånt :) Just det. Det måste jag berätta!!!! Jag såg en film igår kcäll på kanal 8 tror jag det var. Som handlade om Michael Jackson. Och på filmen sa dom vad Michael ''the king of pop'' dog av. Men det vill jag inte skriva ut här på bloggen. Sorry. Men det vill jag bara inte. Nu ska jag fortsätta och klicka vidare på datorn. Kommer med ett inlägg till sen. Puss på alla mina läsare så länge. Och glöm inte att kommentera bara.

Hörs senare.

Hejdå
// Emelie

26/6 - 2010 - 22:30 kom hem 1 dag tidigare :D

Hej hej bloggen. Jag är så trött,
att jag håller på att somna framför datorn, haha.
Iaf så kom vi hem 1 dag tidigare en vad vi skulle göra.
Vi skulle egentligen hem imorgon. Men vi kom hem idag.
Och det var ju bra (Y)<3 och allrabästa Annamaria åkte hem ikväll.
Eller aa. klockan halv 6. Det var synd :( och jag saknar maarriz .
Älskar er tjejer <3 men aja. Jag ska bara ta en glass.
Sen så blir det att hoppa rakt ner i sängen.
Nejmen sen så ska jag sova. För jag är så himla trött.
Jag är snäll och säger att ni kan få en bild (:


hihi. Knäppte på löv eller nåt :P

Hejdå
// Emelie

24/6 - 2010 - 14:51 ska åka snart

Hej bloggen. Jag kommer inte att blogga något i helgen.
Därför att jag, Annamaria och mamma ska åka till Mikael.
Men vi kommer hem på söndag igen :) men Mikael
har dator hos sig. Så det KANSKE blir att jag blogga där.
Men det är inte säkert. Men OM jag får så blir det inlägg.
Men jag kanske inte får heller. Men vi håller tummarna för det.

Det vart inte så mycket text nu. Men det är för att jag har lite bråttomt.
Men vi hörs antingen imorgon, senare idag eller på söndag.

Ha det bra alla läsare. Så hörs vi.

Hejdå
// Emelie


24/6 - 2010 - 10:19 Nattbloggar

Hej bloggen ♥

Nu lägger jag in båda outfit och några av bilderna som jag knäppte med mobilen då mamma och jag var ute en liten stund igår (skriver ''igår'' för att klockan är över 12 och det betyder att det är en ny dag).


Dagens outfit:
Tröja med mönster - Åhlens 179 :- (ej säker på priset)
Vitt linne - H&M 79:50
Svarta adidas byxor - fåttNu kommer några bilder som jag knäppte med mobilen igår.Där har ni några bilder från igår :) fina va ? :)
Jag tänkte snart sova så att jag kan kliva upp
i rätt tid senare idag. Ungefär vid 10-10:30 tiden.
Jag bloggar mer idag när jag har vaknat.
Ha det bra så länge, alla läsare.


Kommentera

Hejdå
// Emelie

23/6 - 2010 - 21:43 fixat och trixat

Hej bloggen ♥

När klockan var ungefär 16:35 så skulle mamma ut och slänga sopor. Då ville jag följa med, och det fick jag. Men jag hade inte fixat mig och sånt än. Så jag fixade mig och var klar när klockan var ungefär 17:05. Då gick vi ut. Jag gick med mamma till sophuset och väntade på henne. När vi stog vid räcket vid trappan så ville jag att mamma skulle ta en outfit-bild på mig. Hon gjorde det. Första bilden vart dålig. Den andran bilden vart bättre. Så jag nöjde mig med den. Mamma var ute i några minuter och pratade med hennes väninna Lena. Medans dom pratade så knäppte jag lite bilder med mobilen. Jag sa åt mamma medans hon pratade med Lena att knäppa en bild på mig och en blomma. Men bilden vart bara dålig hela tiden. Så då struntade vi i det. Några minuter senare gick mamma in. Men jag stannade ute och knäppte kort på mig med mobilen. Dem vart också ganska bra  :) Efter det så gick jag in och chattade med Anna Maria. För eftersom att det är midsommar i helgen så skulle jag och mamma åka till Norra berget och titta på djur och sånt där. Men  mamma ville hellre åka till Mikael för att dom skulle grilla. Jag ville inte följa med. Men mamma sa att jag kunde ta med mig en kompis. Så jag frågade Anna Maria på msn. Och hon ville. Hon kommer imorgon mellan 14:00-15:00 tiden. Egentligen så skulle jag vara med Marie i helgen. Men hon kunde inte från fre-sön för.. ja, det är privat. Men hon KANSKE kunde från lörd-sön. Men mamma orkade inte med ''barn'' hema i helgen. Vi är inte ''barn''. Vi är ungdomar. Iaf jag, snart. Eller ja, tonåring, då, men. Medan jag pratade med Anna Maria på msn så försökte jag att lägga in en header på bloggen. Men det vart bara fel hela tiden. Jag fixade och trixade på alla sätt. Men inget gick. Allt blev bara fel. Så jag har en provisorisk design, så länge. Jag måste få hjälp med att lägga in en header på bloggen :P hihi. Men aja. Ha det bra alla bloggläsare. Så hörs vi lite senare.Jag lägger in bilderna som jag tog med mobilen i ett annat inlägg. Jag gör det senare ikväll :)

Kommentera.

Hejdå
// Emelie


23/6 - 2010 - 14:39 Unga mödrar

Hej hej bloggen.
Jag vaknade för en stund sedan.
Haha vet att klockan är typ 3 snart.
Men jag har tyvärr vänt på dygnet.
Sånt händer och blir när det är sommarlov.
Iaf så ser jag på unga mödrar på tv5.
Just nu är det paus så jag tänkte att
jag bloggar lite i pausen då. För det
blir ju perfekt :) ska nog fixa mig
efter att jag suttit vid datorn en
liten stund. Sen går jag nog ut och
fotar lite. Men vi får se. Vi hörs senare.

Hejdå alla söta läsare
// Emelie

RSS 2.0