flowers

Tog fotona samma dag som motorcykeln

motorcykel

tog några bilder på en motorcykel för några dagar sen. Tyckte bilderna vart ganska bra, så tänkte visa upp bilderna här i bloggen

bilder från joggingturen

outfiten;
En vanlig slit & släng tröja och ett par svarta gympa byxor |
Detaljer;
Peace armband + Nycklar och Kamera
bilder från joggingturen kommer nu;
Någon hade en egen brasa idag på valborg/sista april .. sött!
ooouuuh...
jag ba ''hit ska jag'' HAHAHAHAHAH fyfan vad fult!
ooh..
stog & tänkte ...
tänker..

hemma!

Kom alldeles nyss hem från en jobbig joggingtur. Det var seriöst jätte jobbigt. Jag joggade som vanligt, men det var ändå jobbigt. Det både märks och känns att jag inte har joggat på riktigt länge. Men tror jag ska börja jogga en gång per dag. Jag har funderat på att börja med det. Så att jag får upp konditionen min mer också. Då kan jag springa längre utan att bli trött. Vad tycker ni? :) ska jag börja med att jogga en gång per dag?
Bilder kommer snart,
tills bilderna kommer så får ni några webbcam bilder som jag tog nyss!
HAHAHAAHAHAHAHAHHAHA

ska ut på en jogging tur!

Nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag ska ut på en joggingtur. Tänkte jogga ner till östrand.. fast en kortare väg ner dit och ta lite kort och sen jogga igen. Fast vi får väl se hur det går, för jag har inte joggat på år.. känns det som. Nu ska jag bara ta & byta kläder och sen går jag ut och springer. Kameran följer med, fast det har jag redan skrivit.. hah!

chill

Kom nyss in efter att ha varit ute i det varma *host* vädret. Satt i bebis gungan, haha. Men gash vad kallt det är ute. På termometern så står det att det är 14+ ute men de känns ju som 9+ haha wtf lixom?!
Näe nu ska jag plocka fram ostkrokar, ett glas cola och en ibumetin och sätta mig & chilla framför datorn.
Idag är det valborg också. Mamma & jag skulle egentligen gå, men hon orkar inte. Så hon frågade om jag kunde gå dit själv?! Men jag vet ju inte ens hur man går ner till merlo.. satt det vart inget... detta år heller.
Näe nu ska jag sätta mig och deppa framför datorn.. hahaha !ska ut en stund!

Nu ska jag snart gå ut och sätta mig på en gunga i lekparken snart. Måste bli lite piggare, haha. Men jag bloggar mer när jag kommer in!

jahej och godmorgon

jahej, vaknade av att mamma kom hem alldeles nyss, haha. Nu ska jag ta & fixa mig lite snabbt. Sen göra nåt ...

hemma själv en natt

Jahapp! då ska mamma till Mikael & sova över där tills imorgon. Men jag vill ej följa med. Så jag stannar hemma. Vet inte riktigt när mamma kommer hem imorgon. Men jag hoppas att hon kommer hem tidigt. Det är ju sista april imorgon och då ska vi gå på majbrasa. Så jag hoppas att hon kommer hem på förmiddagen för vi ska väl fixa lite innan vi går ner dit också.
Nu när jag är hemma själv så ska jag nog sortera bland mina kläder som är för små och städa upp lite grann. Sen ikväll blir det att glo framför tv:n! Nemen det är talang 2011 ikväll!
Vad ska ni göra ikväll då?
förlåt att jag ej har några bilder i vissa inlägg. Ska bättra mig på det, Lovar!

kom nyss hem!

Kom alldeles nyss in genom dörren och nu ska vi snart äta. Mikael kommer snart också. Går säkert ut en stund sen. Men jag har faktiskt inte så mycket mer att säga nu, så jag hör av mig senare!

RSS 2.0