har man tråkigt, så har man,

hahaaha jaa ni.. har man tråkigt så, ja.. då kommer man på iden att montera sönder sin gamla kamera ;))
HAHAHHA ganska kul, men svårt ^^

börjar bli sjuk..

Hej bebisar!
Ni vet ju varför jag inte har bloggat så mycket just idag. Mår fortf ganska dåligt, fast mår bara illa och känner mig febrig :c tror fan inte att det blir någon skola imorgon, för jag har verkligen ingen kraft eller ork till att sitta och jobba med nå arbete. Men vill samtidigt inte missa så mycket i skolan eftersom vi får betyg i år. Tänkte försöka gå på fredag iallafall.. hoppas jag är bättre då bara! Kom btw in för en stund sen efter att ha stått ute med Marita. Vi pratade lite smått, men inte så mycket. Haha hon skulle ha kommit ut vid 21:45 men kom ut vid 21:55 satt ja xd Btw så har det varit finska på tv:n nästan hela dagen, har inte fattat ett skit. Eller jo, det var ju svensk text när dom pratade finska och finsk text när dom pratade svenska :o asså när jag inte kollade på den svenska texten då dom pratade finska så lyssnade jag men fattade ändå ingenting, haha. Marita fattar nog allt ;)
Har inte så mycket mer att skriva, hör av mig om en stund. Puss♥




ALLT ÄR SKIT

Jahej. Förlåt för att jag inte har bloggat, men har verkligen inte orkat. Har verkligen inte gjort det. Imorse blev jag hemma från skolan pga personliga skäl och vid tolv idag på förmiddagen så somnade jag och vaknade vid 17 av världens jävla huvudvärk. Jag tog ipren för en timme sen typ, men har fortf lite ont i huvudet, är trött och känner mig febrig. Så vi får se om det blir nån skola imorgon. Beror alldeles på hur jag mår.
& Älskade läsare, försvinn inte från bloggen bara för att jag inte uppdaterar. Uppdaterar jag inte så är det antingen för att jag inte orkar, för att jag är upptagen eller så är det pga personliga skäl. Idag var det pga personliga skäl. Min statistik står på 243 fortfarande & det är jag riktigt glad över. Men har bara haft ca 18 unika besökare idag.. försvinn inte från min blogg bara för att jag inte uppdaterar så mycket, snälla ni. Jag älskar ju er,




mina vänner är perfekt, men inte mitt liv.

Hej & förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag. Men har inte mått så bra och har inte haft nånting att blogga om. Därför att för det första så har jag varit trött och seg och sånt och för det andra så har jag inte pallat göra något. Har inte såå himla mycket att skriva faktiskt. De jag kan säga är väl typ att jag och Amanda webbade förut och de va grymt kul och jag frestade henne med mitt godis ;) hihih sen tog jag även kort på henne med min systemkamera ;)) hahah man ba *oskyldig* :) sen på kvällen så pratade jag även i telefon med henne för jag kände att jag behövde prata med henne. Sen så råkade jag smälla igen ballkong fönstret pga en person som kom (orka inte prata om vad jag menar, kommentera om ni vill veta) och då kollade personen på mig och jävlar vad jag garva. Haha amanda ba *Asså typ dör du eller?* HAHHAHAH jag seriöst garvade :P

Vid kvart i tio så begav jag mig till antes port och väntade på Marita för vi skulle snacka. Men just då Marita kom ut så stog hennes mamma här så då skulle hon hem. Men då bestämde vi att vi skulle prata på facebook men sen smsa hon mig och sa att vi skulle snacka imorgon ist :P haha så jag ska gå till antes port vid kvart i tio så ska vi snacka. Marita är den jag endast pratar med allting om och säger allting till. HAHA gud så intressant va? Hahaha nemen!

Iaf så är det skola imorgon så jag ska väl snart gå och lägga mig. Men hinner säkert göra något eller några inlägg imorgon bitti för jag börjar elva så ska upp vid 08:45-09:00 ska ju durscha och fixa mig och sånt också. Ska även äta frukost för pallar inte äta på skolan. Maten är seriöst inte god där :O aja skitsamma. Vet seriöst inte vad jag ska skriva men känner för att skriva asmycket och har asmycket att skriva men kommer inte på vad jag ska skriva :o haha fan vad invecklat det blev nurå ! Aja! Imorgon börjar jag iallafall vid elva och slutar två. Eller jag åker med taxin härifrån vid elva, så jag är väl på ala skola vid halv tolv tiden skulle jag tro. Sen vid fem över två så åker jag hem med taxin men då är det 5 till elever som är med så då är jag hemma ca 14:30-14:45
Men ska försöka mobil blogga under dagen så att det inte blir så jätte tomt på inlägg.
Vi hörs imorn babes. Godnatt!

Dagens låt



trött eller vad?

Hej! jag orkar knappt blogga just nu, är sjukt trött. Vaknade vid ett och klev upp då. Fast ångrade mig, för då blev jag trött nu istället. Iaf så har jag kollat massa bloggar och så. Har faktiskt inte så mycket att skriva. Idag ska jag bara ta det lungt! Är sjukt seg just nu. Tror jag ska lägga mig och sova en stund.
Hörs senare




studiedag imorgon

Hej!
Kom nyss in efter att ha varit ute & väntat på Marita i typ en kvart :) nejmen vi skulle snacka men hon hade så bråttomt för hon skulle hem och hennes mamma var redan här. Så ska snacka med henne om det på facebook. Men måste först kolla om hon är inne, annars blir det nog lite svårt, haha. Och jag såg det inte först, men när jag gick med henne då hon skulle mot bilen för att åka hem, så såg jag att hon grät. Jag frågade vad det var och då hade hon grymt ont i magen, då menar jag väääääldigt ont. Som om någon försökte slå ihjäl hennes mage. Stackarn♥ Får hoppas att det blir bättre. Första gången jag såg henne gråta också, så jag vart lite rörd.. jag vet, det låter töntigt att bli rörd. Men jag är sån, jag är väldigt känslig. Började storgråta av bara ett halv långt sms som hon skicka då en tjej tjej hade sagt till mig att Marita snacka skit om mig och grejer. Men de va inte sant och jag tror faktiskt bara på Marita. Så jag vart glad över hennes sms. Glädjetårarna kom, hihi. Verkar som att den där tjejen (nämner inga namn) vill splittra mig och Marita för nästan inget av det hon sa, var sant. Tjejen snackar bara skit hela tiden och ljuger 24/7 endast Marita vet vem det handlar om. Tjejen är helt jävla idiotisk, falsk som fan. Men hon lyckas inte splittra mig och Marita, och kommer heller aldrig lyckas. Jag & Marita har sagt föralltid, och då ska det vara. Vad som än händer så kommer vi aldrig splittras. Klarar mig absolut inte utan Marita, och kommer aldrig göra det heller. Vi ska alltid hålla ihop. Visst, jag & Marita har haft dåliga stunder och så, men de är faktiskt.. mitt fel. Hon har ibland blivit less på mig, & jag mår så sjukt dåligt när vi tjaffsar eller ngt för hon betyder så mycket för mig. Men det betyder inte att får vänskap går under, för vi löser alltid det som händer mellan oss. Det kallas äkta vänskap.♥ fan vad långt denna text vart då :o aja, skitsamma!
världens bästa & finaste vän.
maritaavila, min allra bästavän,
jag älskar dig & kommer alltid göra de.
Tack för att du finns.

Tänkte berätta lite om imorgon. Vi studie dag, så det blir ingen skola för mig. Det är ganska skönt. Så ja, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Hade faktiskt tänkt städa lite och sånt. På kvällen ska jag träffa Marita innan hon åker hem för vi ska snacka om lite grejer. Känner att jag verkligen behöver snacka med henne om saker som har hänt runt omkring & så. Men ja, har inte så mycket mer att skriva. Senare ska jag ta och svara på kommentarer.
Men nu har jag inge mer att skriva, så vi hörs lite senare

- hjälp mig upp till friheten, innan jag stupar totalt

Jao, rubriken säger allt..
Har inte gjort så mycket. Redde ut en sak med Marita för en tjej sa att hon hade snackat skit om mig och grejer.
Men inget av det tjejen sa var sant, & Marita är ju min allra bästavän, så henne tror jag på fullt ut.
Så nu är allt lungt mellan oss, vilket jag är lättad över. Älskar henne sååå mycket.
Men nu ska jag och mamma spela bingolotto,
hörs senare bebisar!

HAHAHAH fin tv♥

hahah vilken fin tv mamma fick efter att det hade åskat ;)
eller vad säger ni? ser den ut att funka bra? :D



the best i have was you, now you're gone

you were the best I had.
it was you I could not live without.
we had so much fun.
You meant so much.
What really happened?
All I want is to get back to you.
And I will fight until I get back to you.
I will not give up, even if it will be harder without you every day.

You think that everything we had, is gone.
but exactly everything is still there.
You just do not want to remember.
To forget everything.
I know that you care;
You just do not dare show it.
I KNOW YOU WILL COME BACK TO ME,sometime ..




RSS 2.0