30/3 - 2010 15:45 plugg plugg

Hejhej. Ja, nu sitter man och pluggar framför datorn -.- jobbigt men ändå roligt. Vad gör ni då ?

Tråkgt inlägg. Men det får duga =)

Hejdå
// Emelie

27/3 - 2010 22:46 haft roligt hela dagen :)

Hej hej bloggen :)

ja, som det står i rubriken, så har jag haft roligt hela dagen.

Först
: birsta med mamma. Vi kollade i olika affärer. Jag handlade lite och mamma hjälpte till med pengar på vissa saker :)

Sen: när vi var klar på birsta så åkte vi hem och mamma dammsugade och jag städade lite och sånt där. Sen kom Mikael och vi åkte först på affärn och handlade. Sen skulle vi på china (en restaurang) och äta. Men vi åkte hem med grejerna först. China maten var jätte god. Jag åt friterad (stavning?) kyckling med ris och sötsur sås (y). Vi satt på China i ca 1½ timme. Sen åkte vi hem och jag satt mig vid datorn.


snygga saker jag köpte va ? <3

hejdå
// Emelie

Ps. Kommentera

26/4 - 2010 - 22:21 Emmas Mammaliv, del 2

- Va!?, skriker Lovisa och kramar om sin stora syster. Ronja hör att Lovisa gråter, då börjar Ronja gråta också. Just när tjejerna gråter och håller om varann så kommer deras pappa. Ronja släpper taget om Lovisa och kollar mot Pappa Håkan (flickornas pappa) öppnar bildörren och går och kramar om både Ronja och Lovisa. Efter en stund går dom långsamt till bilen. I samma veva som Ronja sätter sig så får hon ett sms:

Till: 0730213113
Från: 0705020271
Meddelande: Daniel, din pojkvän<33. Ronja Åkerlund. Jag älskar dig. Du är det bästa som har hänt mig. Du är jätte underbar. Jag saknar dig jätte mycket och vill träffa dig<333 jag skulle göra ALLT för dig. Jag älskar dig.
- Pappa, kan jag få ladda min mobil?, frågar Ronja
- ja, det kan du väl få, svarar Håkan
- kan vi åka nu?, frågar Ronja
- Ja, det kan vi. Ska du följa med eller stanna hemma?, Lovisa, frågar Håkan
- följa med, svarar Lovisa. När dom väl är där så ger Håkan Ronja en hundralapp och säger:
''ladda mobilen så kommer jag snart''
- okej, säger Ronja fundersamt. När Ronja fått sin telia-laddning så säger Lovisa ''titta''. Ronja ser att Håkan pussar en tjej i trettio-årsåldern. Håkan och damen börjar gå mot Ronja och Lovisa. Damen presenterar sig:
- hej, jag heter Helén. Eran pappa och jag är klasskompisar och nu är vi kära!, säger Helén. När dom kommit hem så gnäller Lovisa.
- Pappa, jag vill också ha en mobil, gnäller Lovisa
- men gumman, du är för liten än, men du kan få en när du fyller 8 år, okej?, säger och frågar Håkan
- jag vill inte ha en då, men okejdå, säger Lovisa tveksamt. Det blir kväll och klockan börjar närma sig 20:00. När klockan slagit 20:00 så ringer Ronjas och Lovisas mamma.
- Hej mamma, säger Ronja
- Hej gumman, jag var ej gravid, som tur var, säger Emma.
- Vad bra, men kan inte du hämta mig och Lovisa, frågar Ronja
- Vill du hem?, frågar Emma
- Ja, svarar Ronja
- Amen fråga Lovisa om hon vill stanna kvar, eller följa med hem, säger Emma
- Lovisa, vill du stanna kvar eller följa med hem?, frågar Ronja
- stanna kvar, svarar Lovisa
- Lovisa ville stanna kvar, men jag åker hem, säger Ronja
- okej, jag åker och hämtar dig nu, säger Emma
- okej, säger Ronja. Fem minuter senare. I bilden på väg hem så laddar Ronja mobilen och skriver ett sms till Daniel:

Till: 0705020271
Från: 0730213113
Meddelande: Hej älskling<3333 jag såg ditt sms förut, men jag kunde inte svara för jag hade inga pengar på mobilen, men nu har jag det. Jag saknar dig jätte mycket också. Vi måste vara med varandra nån dag. Imorgon efter skolan, kanske?:) , för jag har fotboll halv fem. Vi pratar om det i morgon på skolan. Kram (L).
- Ronja!, ropar Emma
- Ja!?, svarar Ronja
- Kom in till köket. Jag måste berätta nåt för dig, svarar och säger Emma.

Fortsättning följer .. fortsättningen kommer nästa fredag.


K O M M E N T E R A

hejdå
// Emelie

Ps. Ni kanske undrar varför jag inte lagt ut del 2, del 3, del 4 osv eftersom dom kommer varje fredag. Men anledningen varför är för att jag ej har haft internet, men dom kommer komma. Det lovar jag.

9/3 - 2010 - 23:52 bloggar för eran skull :)

hej. Orkar egentligen inte blogga just nu, utan hade tänkt blogga imorgon. Men jag bloggar för mina läsares skull :))). Idag har man inte gjort så mycket. Typ bara suttit vid datorn. Men gick iväg till affärn med mamma en snabbis :P hihi och nu har jag tråkigt. Och imorgon ska jag ringa till bästavän, för hon kanske ska sova över :D jippiiie, vi kommer ha fett kul :D<3. Jao, det är det enda jag vet som kommer ske imorgon :) och ''emmas mammaliv'' del 2 kommer på fredag :D yeah ! aja, bloggar mer imorgon.

Hejdå alla söta läsare :)
// Emelie

5/4- 2010 - 10:48 Emmas Mammaliv, del 1

Det var en gång en 26 årig, ung tjej, vid namnet Emma. Emma blev gravid redan som 15 åring. Nu är hon 26 år, och har barnen Ronja, 8, och Lovisa, 6. Ronja går i fotboll och Lovisa i handboll. Ronja tränar fotboll mån, tis, ons och lör. Mån och ons 14:30-16:00. Tis och lör 16:30-19:00. Lovisa tränar handboll mån, tor och sön. Mån: 15:15-16:30, tor: 16:00-17:30 och sön 09:30-11:00. Emmas familj består av barnen Ronja, 8, Lovisa, 6, Familjens chihuahua Doggy, 6 månader och katten Siri, 5 år. Måndag morgon: Emma har ställt klockan på ringning. Emma drömmer att Siri ska ha kattungar. Men så ringer klockan och hon vaknar, det gör Lovisa med. Lovisa kommer skuttande in till sin mamma för att säga godmorgon.
- Godmorgon gumman, säger Emma
- Godmorgon, säger Lovisa
- ska du inte göra fika åt mig och Ronja?, frågar Lovisa
- Jo, svarar Emma och kliver upp ur sin säng
- men gå och väck Rona, medan jag gör fika åt er, säger Emma. Klockan är 07:45 och tjejerna sitter och fikar.
- Mamma, kan jag få en dator?, frågar Ronja
- Jadå, det kan du få, svarar Emma. Klockan har blivit 07:40 och Ronja och Lovisa sitter i bilen och är på väg till skolan. Tjejerna går på söråker skola. När Ronja och Lovisa är framme vid skolan så kommwe Josefin, Ronjas bästis, Ronja öppnar bildörren. Ronja och Josefin kramar varandra, som bästisar gör. På rasten (första) så är Ronja med Josefin. Dom spelar kortspel. I mitten av rasten så ropar Daniel (ronjas klasskamrat) på henne
- Ronja! Kom!, ropar Daniel. Ronja går till Daniel.
- Jag är kär i dig, kan vi bli ihop? Ronja får en konstig känsla, men svarar på frågan ändå,
- Nja.... Jag vet ej...... okejdå, svarar Ronja. När skolan är slut så står Ronja och Lovisa vid vägen och väntar på Emma. Ronja får ett sms:

Till: 0730213113
Från: 0732031334
Mddelande: Hej Ronja och Lovisa! Jag tror att jag är gravid!!!!! Jag har panik. För om jag är gravid. För om jag är gravid så vet jag ej vem som är pappan ju! Jag har pratat med pappa och han är på väg till eran skola för att hämta er och han skjussar er till träningen! Jag vill ej att ni ska må dåligt och vara orolig över mig, så därför får ni vara hos pappa tills att jag har kollat upp vem som är pappan, , om jag är gravid. Men om jag ej är gravid så får ni ju självklart komma hem imorgon, efter skolan. Jag hör av mig ikväll! älskar er, mina änglar! Puss/ Mamma. Ronja blir röd som en tomat i ansiktet och berättar för Lovisa.

Fortsättning följer.. fortsättningen kommer nästa fredag.

Jag ska till farmor idag, tills på söndag eller måndag. Så troligtvis så bloggar jag inget mer idag, bara så ni vet!

K O M M E N T E R A !

4/3 - 2010 - 22:29 mest sovit idag

Hej hej bloggen och alla mina läsare :). Idag har jag mest sovit! Gcik upp klockan 16:00 och satt mig vid datorn. Sen ca 18:05 gick mamma och jag till Lidl och köpte några delar! Jag köpte bla lite pyssel (kommer bild).


detta köpte mamma åt mig idag på Lidl! Hade tänkt köpa det för mina pengar, men det var ju jätte snällt av mamma att köpa det ♥

Aja hejdå babes, kommentera!
// Emelie

Ps. Ni kanske inte ser vad det står på bilden ?. Iallafall, första bilden: pappret, bilden i mitten: papperena alltså, bilden i mitten, sånna saker och figurer kan man göra av papperet och sista bilden: fjärilar, hjärtan osv som man kan sätta på vykort tex

3/3 - 2010 - 13:09 väntar på mamma. Andra inlägget

Hejhej. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan gå på affären. Jag tänkte att jag hinner nog med 2 bilder ? :)


gårdagens bild


satt och kollade lite på inytersport igår och hittade dem här fina klädena :)


K O M M E N T E R A

bye biatches
// emelie

3/3 - 2010 - 10:02 fortfarande sjuk ..


Världens gulligaste! Kunde ej låta bli att lägga ut det ♥

Asså ni ser ju rubriken ? ;O och mamma tvingar mig att gå till skolan imorgon ? , aja, inbte mitt fel om mina vänner blir sjuk. Ni vet väl at www.jojjisen.blogg.se hade en novell eller vad det heter som hette ''nadjas tonårsliv'' ? , jag kommer också ha en sån , iallafall n liknande, inte med samma titel/namn, förstås! Men ännu avslöjar jag ingenting. Men jag kan avslöja att första delen av min novell kommer antingen ut på fredag 5:e mars eller måndagen den 8:e mars! Nåt av dom datumena :)  så håll utkik. Jag kommer ha rubriken ''del 1'' när första delen kommer ut.

Kiss and se yah later babe,

Kommentera mycket :)

bye
// Emelie

1/3 - 2010 - 19:57 dagens smink

Hej igen. Nu kommer det lite mer, haha!


Ögonen=kajal, rosa ögonskugga och mascara
ansiktet=ingenting
läpparna=läppglans

kommer 1-2 inlägg lite senare ikväll också :)

bye bitches, se yah later

// Emelie

1/3 - 2010 - 15:45 vi välkomnar 1:a Mars :D

hej. Haha, kom ej på nån annan rubrik. I helgen bloggade jag ej för jag var hos farmor. Vi var på birsta och shoppade, men allt jag köppte kommer inte läggas ut på en gång. Aja, idag är jag sjuk, jag har feber :( men jag bloggar medan jag orkar. Jag har ej så mycket att skriva. Nu kommer det en bild på 1 av 3 eller 4 bilder typ:Vit linne - från H&M 49:50 kr
rosa bh - från Lindex 99:00 kr

kommer mer bilder sen.

Kommentera mycket babes,

Byee <3

// Emelie

RSS 2.0