31/8 - 2010 - 23:49 ska sleeepa nu (:

Hej bloggen.

Nu ska jag sova. Läs mer okm vad jag har skrivit på www.thestyle.bloggplatsen.se för där har jag skrivit mer!

Vi hörs imorgon. Men en viktig sak bara, eller två, men: Haley mår bra nu, hon tog aldrig självmord. På elevensval så har jag skytte på onsdagar (imorgon, redan) och kickboxning på fredagar, ska bli jätte kul att få prova på de båda sakerna :)

Hejdå
//flickaneemeliie

30/8 - 2010 - 23:57 godnatt

Hej bloggen.

Imorgon börjar vi 08:00 och slutar 15:00 BLÄ!!! Aja, kameran följer iallafall med imorrn :) måste även hämta spanska läxan i skåpet imorn innan jag går hem från skolan, de får jag absolut inte glömma! Det finns en sak som har gått in i mitt huvud när det gäller spanskan :D och det är '' Tengo un hermano'' och det betyder Jag har en bror hihi.

Hejdå
// flickaneemeliie


30/8 - 2010 - 23:30 TaKida


Denna låten med TaKida ÄLSKAR jag!!! Den är bäst, iaf vad jag tycker!:D
Någoin annan än mig som tycker det?:)

Kommer med ett godnatt inlägg snart :)

Hejdå så länge
//flickaneemeliie

30/8 - 2010 - 20:05 G00dis :)<3

Hej bloggen.

Jag har nyss varit på Lidl, kom hem nu. Jag köpte Ostkrokar, Äppelcider, Sockerdricka, energidryck och ngt mer troja? till mamma köpte jag juice och en chokladbit.

Jag har nyss kollat på Elin fohlins och Josefin Nilssons bloggar! Dem är kul att läsa, båda två.

Vi fick ju läxa i spanska idag, och jag skulle ju visa mamma läxan när jag kom hem! Men då kom jag ju självklart på att jag hade glömt den läxan i skåpet :/ så då får jag ta den imorgon, istället då.

Imorgon är det även dags för fotografering :) Jag ska ha en tunika/blus och ett par byxor.

Ikväll klockan 21 så ska jag se på CSI Miami :)

Haley i one tree hill tog ej självmord, tuuuuuuur! Om hon hade gjort det så hade jag blivit så sjukt ledsen :(( jag kanske låter töntig, men de är så det är, tyvärr!

Kommer ett litet ''godnatt inlägg'' senare :)

hejdå
//flickaneemeliie

30/8 - 2010 - 13:46 fick sluta 10 minuter tidigare

Hej bloggen.

Idag första timmen så hade vi populära språk. Dom i alpha som hade spanska, var jag och matilda svensson. På spanskan så fick vi lära oss lite nya ord. Vi fick även en spanska glosor läxa tills nästa vecka tror jag ?:P hiihi.

Efter de så fick vi 5 minuters rast. Sen var det engelska.

På engelskan så fick vi två häften och en mapp. Vi fick även lyssna på musik. Justin Bieber - baby. De låten med Justin är faktiskt jätte bra, måste jag säga :)

Sen var det lunch. Chicken nuggets. Efter lunchen var de spanska.
Där fick vi ett skrivhäfte och en mapp. Men först skrev vi en presentation om oss själva. Efter det så fick vi ett häfte som handlade om socialdemokraterna, vänsterpartiet osv osv.  Vi skulle läsa igenom häftet, för att sen svara på en massa frågor.

Efter so:n så var skoldagen slut. Tack och Lov! Vi såg även på en film på spanskan. Vi skulle sluta 12:50, men vi fick sluta 10 min tidigare (: snäll lärare, hihi

Hejdå
//flickaneemeliie

29/8 - 2010 - 21:54 one tree hill, rummet, orken till att blogga

Hej bloggen.

Nu har jag inte varit så aktiv med inläggen, beklagar för det. Men de finns anledningar till det, också. Jo, det är så här! One tree hill är mitt absoluta favoritprogram och Haley's mamma, Nathans frus mamma, har nyss dött, tror jag, och Haley är väldigt depimerad över det! Och nu vet jag inte om Haley drömde att hon hoppade i familjens pool eller om hon gjorde det på riktigt, och hon blåste bubblor i vattnet, och hon verkade ha lite andning kvar, så jag vet inte om hon ville ta självmord i familjens pool! För det är så här: Är Haley eller Nathan deprimerad och går ngt som kan orsaka skada för dem, så blir jag också ledsen och deprimerad. Så jag håller tummarna för Haley, att det ej har hänt henne något, eller så. Typ att hon har tagit självmord, för då blir jag väldigt ledsen. Men jag tror inte att hon gör det, för hon har en underbar, och vacker son som heter Jamie och en fin och bra man som heter Nathan, och dom älskar henne mest av allt! Jamie är väldigt ledsen över hans mamma, Haley, asså hur hon mår och så. Det enda han vill, är att hans mamma ska bli bra igen, de sa han i dagens avsnitt, han sa det till hans moster Quinn. Jag håller tummarna för att Haley mår bra i avsnittet som kommer imorgon.

Sen är det ju mitt rum. Jag börjar komma in tonåren nu,och ´som tonåring så tappar jag min ork mer och mer. Jag säger till mamma att jag t ex ska städa på eftermiddagen, men då kanske de blir att jag städar på kvällen, precis innan jag ska lägga mig, och då hinner jag inte med att göra ett inlägg på bloggen! Det är just det som är trist! Jag vill ha ork till att städa mitt rum, inte vara ledsen på grund av tragiska saker i one tree hill, och ha orken till att blogga. Men det är inte jag som bestämmer, det är ju min kropp som bestämmer!

Jag ska försöka bättre mig när det gäller att blogga, för jag vill ju helst inte ta en paus från bloggen. Jag vill ju vara så aktiv som det bara går att vara! Jag gör också så många inlägg jag kan på dagarna, för att inte tappa läsare! Jag ska även försöka att ladda upp mer bilder på bloggen.

Jag kanske gör ett inlägg imorgon, då jag kommer hem från skolan, annars blir det ett inlägg imorgon kväll. Ni får ha det så bra så länge,


25/8 - 2010 - 22:28 Godnatt :P

Hej bloggen.

Idag laddade vi internet kontantortet för ett dygn...

Idag var de ju också tråkskola, som vanligt!-.-

Imorn ska jag äta hemma :P jag ska gå hem och äta på lunchen, mamma gör godast mat, haha =P

Aja,

Hejdå
/flickaneemeliie

24/8 - 2010 - om 3 dagar, tyvärr :(

Hej bloggen.

Nu äre ju så, att mamma har inte pengar, så att hon kan ladda mitt internet kontantkort, så att jag har internet en vecka igen, tråkigt tråkigt. Så mamma laddar internet på fredag, för en vecka! Men det kan hända att jag bloggar på Timrå bibliotek, eller på fritidsgården i Timrå. Men gör jag inte det, så bloggar jag på fredag, så ni vet.

Aja,

Hejdå
//flickaneemeliie

Ps. Och grattis till Felicia Högkvist, som fyller 13 år imorgon :) Grattis till dig, gumman :)

23/8 - 2010 - 15:06 B I T C H

Tjena bloggen.

Idag slutade skolan 11:00. Men jag kom hem typ 11:30, för jag var med sötnosen Julia Edström, Gullisnutten Cornelia Mohhlén, snällaste Matilda Svensson, och Häst tokiga Matilda Andersson knut, haha c00la brudar de där!

Iaf, när jag kom hem så tog jag mig en glass, de va gott. Sen va jag inne på bdb! Chattade även med en tjej från mariedal. Sen en stund efter de så såg jag ett avsnitt frå.. eller delar av One tree hilll, iallafall! Sjukt bra program, Haley och Nathan är såå söta tillsammans :) deras son Janie Lucas Scott är också sjukt söt :D One tree hill får aldrig sluta gå på tv, då skulle mitt liv vara förstört, haha!

berättar om vad vi gjorde första dagen idag på skolan lite senare



22/8 - 2010 - 23:21 g00dnatt,

Hejbloggen.

Imorn är de första skoldagen, så jag måste lägga mig nu. Nervös inför morgondagen är jag, också xD haha, men de går nog bra :)

Kameran följer meed :) :P<33


Aja, hörs imorrn



RSS 2.0