Haha naaw ♥♥♥

haha söta !

Förlåt :(

Ja förlåt för att jag bara har bloggat en gång idag. Jag ska bättra mig de lovar jag. Men iallafall så har jag både varit ute och inne idag. Men nu mot kvällen så har jag bara suttit vid datorn och chilla typ. Ska väl snart ut och lyssna på go musik eller nåt.
Vet inte varför jag går ut, men.
Förresten, herregud vad varmt det har varit idag. 31+, lite för varmt faktiskt. Men klaga ska man inte göra. Man ska vara glad att man har vämre, ist för att de är iskallt.
Lite bilder ifrån dagen maybe?;

hejsan bloggläsare. Jag har inte bloggat ...

hejsan bloggläsare. Jag har inte bloggat någonting idag, jag vet det. Vaknade vid elva, hade ställt klockan. Skulle ringa Marita vid tolv, men då somna jag om och vakna vidhalv två. Ringde Marita direkt, men fick inget svar. Hon verka sur. Får väl ringa ikväll ist då, om jag inte ser hon utanför Ante sen. Men jaja, nog om det. Jag mobilbloggar som ni kanske märker. Ska strax iväg till ica och köpa lite grejer. Efter de så vet jag inte vad jag ska göra, men ni läju märka... Jag hör av mej sen, hejj


haft fullt upp.

Hejsan!
förlåt att jag inte bloggade någonting igår, men vid halv 2 så möttes jag, Lotta, Simon och nån till kille. Evelina hade inte kommit än så vi väntade på henne. Hon kom runt 2 tiden. Vid tio över 2 skulle vi hem. Vart lite strul för Evelina ville träffa sin pojkvän Ali, men vi var tvungna att åka hem, för ingen av oss hade ätit. Sen när vi kom hem så stog Lotta, Ali, Simon, nån kille & Nicklas (Lottas bror) där. Dem ville att vi skulle hänga med & bada, men ingen av oss hade badkläder. Haha dem typ tvingade oss. Vi fick säga nej flera gånger ^^ Men när vi hade ätit klart så bestämde vi oss för att gå och doppa fötterna dit jag och Emelie va. Men jag vågade inte gå dit för det som hände. Så vi gick till en fontän i centrum istället, haha. Knaas vi är ;) Sen ville vi köpa strps. En 7 årig liten tjej som heter Signe va med oxå. Vi fick iaf pengar till strips och gick och köpte de. Jävligt gott faktiskt. Sen när vi kom hem så var vi med Lotta någon timme. Sen gick vi in och kolla på film. Vi kollade på Älska mig, som jag kollade på för typ 2:a gången. Slutet är så jävla sorgligt. Sen vid halv tio så gick jag och Evelina ut för jag skulle snacka med Marita. Vid tio så skulle hon hem så då kom hon ut. Jag ropade på henne, men då kom hennes mamma precis. Så då kunde jag inte snacka med henne. Ni behöver inte kommentera ''vad har hänt?'' för det är en sak mellan mig och Marita. Men sen smsade vi och jag ringde henne men då tröck hon på upptaget och då smsade hon att telefon va cp och att jag skulle ringa henne då hon sa till. Men då smsa jag och frågade om jag kunde ringa vid halv tolv, och det gick bra. Så vid halv tolv gick jag och Eve ut på ballkongen och jag ringde till Marita och vi redde ut det som typ hade ''hänt''. Skönt att slippa småtjaffsa med tjejen. Jag älskar hon grymt mycket och hon betyder mer än allt för mig. Mår sjukt dåligt då vi småtjaffsar. Men nu är allt bra mellan oss och de är jag jävligt glad för.
Men iallafall så vaknade jag och Evelina vid 2 idag typ, heheh vi somnade sent ^^ eller iallafall jag. Men vid kvart över 2 så ringde jag till Marita för jag och eve vill träffa henne. + att Eve inte hade träffat Marita på jätte länge. Men Marita tröck på upptaget, så det sket ju sig. Men iallafall, när eve vaknade så gick vi ut och satte oss på bron. Sjukt varmt var det. Men vid halv fyra så skulle evelina hem. Hon skulle åka hem till sin kusin Lotta. Jag hade typ spammat Marita med att ringa henne, hahah stackars människa :) Hihi men smsade med henne tidigare ikv eller vafan man säger. Jag frågade om jag kunde ringa vid halv elva för jag behövde snacka med henne, mådde inte så bra. Så vi bestämde att jag skulle ringa vid halv elva. Vid halv tio gick jag ut för jag tänkte på allt som har hänt. Lyssnade på deppmusik oså. Sen vid tio tiden så gick jag in och satte mej vid datorn. Vid halv elva så gick jag ut på ballkongen och ringde marita, men då tröck hon på upptaget. Då smsa jag varför hon tröck på upptaget. Hehe hon smsa att hon redan pratade i telefon. Så jag frågade om jag fick ringa vid 11. Men vid typ fem över 11 så smsa hon att hon hade pratat med ante och att hon skulle sova satt jag fick ringa vid 12 imorgon. Så aa jag ska ringa henne imorgon vid 12.
Ska även dra iväg och bada med Emma & Anna imorgon. Kul de ska bliråååå ;)) Vi drar vid 2 tiden. Satt det blir att lägga sig i tid ikv satt man orkar upp.
Men jag orka inte skriva mer nu, haha!
Bloggar mer imorgon då jag vaknar :)
Lite bilder får ni iaf :)












om imorgon

Nu tänkte jag skriva lite och berätta om vad som händer imorgon. Vid 13:11 tar jag & mamma bussen in till birsta och där möter jag upp Evelina och Ali. Lotta & Simon ska även vara med oss. Sen när vi ska hem så hänger Evelina med mig hem för hon ska sova hos mig, wiiiie! Då ska vi kolla på filmen som jag böla som fan till inatt.
Ska bli grymt kul att träffa henne för jag har inte träffat henne på 1,7 månader. Så jag har saknat tjejen en massa ska ni veta, ja0. Sen ska vi oxå ringa till Marita och snacka med henne.
Men jag skriver mer imorgon när jag vaknar, hejs

träffat Lotta

Tja!
kom precis in! Träffade Lotta ute en stund. Först ringde Tilde & Felicia, så då stog vi och snackade med dom. Sen ringde Lotta till Evelina och då hade vi högtalaren på. Stog och snacka en liten stund. Men sen skulle Lotta dra, så då snackade jag med Eve. Gick samtidigt upp på skolgården på skolan där jag gick från 6 års till 6:an. Men sen gick jag ner igen och in. Sen lade vi på! :)
Berättar om imorgon i ett annat inlägg som jag gör liiite senare

RUBRIK

Ja hej!
sov ganska länge idag, till halv fyra, faktiskt. När jag vaknade så hade jag fått 5 sms. Bl a ett från Lotta att jag skulle komma ut, haha men när jag gick ut en stund senare, så stog hon inte där. Var tvungen att skicka ett sms tillbaka, men fick inge svar :p Vid halv sex ungefär så gick jag till Lidl för att köpa dricka och en kexchoklad. När jag kom hem igen så smaskade jag på den och satte mig vid datorn.
Kommer nog bara att ta det lungt ikväll. Om jag inte ska va med Lotta för jag ringde upp henne förut för hon ville de och då sa hon att hon kommer förbi mig. Så det blir väl att va med henne en stund.
Hon skulle smsa, så vi får väl se när hon dyker upp.
Bloggar mer senare



Älska mig

sitter uppe än ja,
ligger och kollar på DENNA film på youtube. Jag ligger seriöst och storbölar. Filmen är så jävla sorglig! Ni borde kolla på den. Det är jävligt grov mobbning i filmen, tro mig! Men ah, efter jag har kollat klart på filmen så ska jag sova. Men läju inte vakna så tidigt då, haha. Men jag hör av mig när jag har vaknat...

pictures

tänkte lägga in lite bilder från då Emelie sov hos mig ;))

FREDAG <3<3

min favorit dag, yea0

Iallafall så vaknade jag typ nyss. Ställde alarmet på mobilen vid 11.00 men vaknade tydligen inte. Stog på mobilen att jag hade tryckt på snooze? kommer jag inte ens ihåg själv satt? A så vare med de.
Men nu tänkte jag faktiskt berätta lite om i onsdags!
Först så tog vi 12:11 bussen till stan och bytte buss där för vi skulle till sjukhuset för mamma skulle ta sin jävla medicin. Sen efter det så tog vi bussen till stan igen och mötte upp Emelie. Sen tog vi bussen till birsta och först åt vi på donken. Sen gick vi i 2 affärer och kollade. Jag köpte lite kläder, jao. Visar bild sen. Men vi tog typ halv sex bussen eller nått hem. När vi kom hem så ... ja vad gjorde vi? jag tog iaf kort på kläderna. Ne just de vi gick ner till vägen och stog där & vänta för vi skulle träffa Lotta och vara med henne. Men då ringde hon när vi stog nere vid vägen och sa att hon kommer vid 7 snåret ist. Så då gick jag och Emelie in. Då skulle vi baka kladdkaka, bestämde vi. Så vi begedde oss ner till affären och köpte ingridienser och sen ringde lotta och frågade vart vi var. Då sa jag att vi var påväg hem från lidl. Då var hon på OK och då gick hon till min bort och väntade på oss. Sen följde Lotta med upp och vi bakade kladdkaka, jag och emelie alltså. Senare på kvällen så gick vi ut. Vid tolv tiden kom vi hem, skakiga och rädda som fan, iallafall jag. Nemen det hände en sak som jag ej vill ta upp. Dem flesta vet redan satt. Men sen igår så vaknade vi vid halv 12 tiden och vid 12 gick jag och Emelie till bussen för Emelie skulle hem!
Men jag bloggar mer senare

RSS 2.0