30/4 - 2010 - 14:04 förlåt för dåligt bloggande

Hej bloggen. Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga men.. ja (: I helgen blir det nog inget bloggande för jag och mamma ska åka till Mikael. Men jag tar självklart med mig kameran (: men aa. Hoppas att ni kommenterar mitt inlägg :))

Vi hörs troligen på söndag. Om jag har orken att blogga då.

Hejdå
// Emelie

24/4 - 2010 - 11:31 är hos en kompis

Hej bloggen.

Förlåt för dålig uppdatering och dåligt bloggande.

Men jag har varit förkyld, har pluggat, hostat känt mig hängig och så vidare.

Men nu är jag tillbaka. Just nu är jag hos en kompis och kommer kanske inte blogga så mycket.

Igår var vi iallafall på tivoli. Jga. jag åkte en karusell som heter turbo. Sen köpte jag en  lott för 20 kr och vann ett gosedjur och en tärning.

Sen körde jag fiskedam för 20 kr och vann en hammare. Av typ gummi. Eller vad man ska säga.

Efter typ 2 timmar och några minuter gick vi hem. Det var dagen igår. Men jag kanske bloggar imorgon :)

jag lovar att jag kommer bli bättre på att blogga. Det är bara det att det har varit lite mycket den senaste veckan.
Hoppas att ni kommenterar. Vi hörs antingen ikväll eller imorgon :)

Puss på er alla.

hejdå
// Emelie


18/4 - 2010 - 12:59 ska ut och sola

Hej.

Ja. Som sagt. Jag ska ut och sola snart. Men jag ska fixa mig först. Vet dock inte om det är varmt ute :P men det får jag se när jag kommer ut. Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar. Men anledninarna är för att jag varken haft lust att blogga eller ork att blogga och sen blev jag sjuk så nu är jag förkyld och det hindrar mig också från att blogga :/ men nu är jag tillbaka :)) jag visar DAGENS UOTFIT när jag kommer in. Ni får ha det så bra alla söta bloggläsare så hörs vi lite senare.

bye bitches
// Emelie

14/4 - 2010 - sjuk :/

Hej bloggen.

Jag bloggade inte igår för det hände en sak som jag inte vill ta upp här. Så jag orkade inte.

Men nu ska jag och mamma gå iväg till affären. Jag bloggar lite sanere :)

kommentera gärna :D älskar kommentarer

hejdå
// Emelie

12/4 - 2010 - 22:53 kom hem för en stund sedan

Hej bloggen. Jag har knappt hunnit blogga idag :P hehe. Nämen. Typ skolan först. Sen hem. Sen datorn o några få minuter. Sen byta byxor. Sen ta bussen in till tallnäs med mamma för hon skulle på kvinno träffen eller vad det nu heter och jag skulle följa med. Det var nån himla man som satt och sjöng och spelade gittar till. Både bra och dåliga låtar. Sen efter det så fikade vi. Jag fikade lite grann. Medan vi var på kvinno träffen från ca 18-20 så pluggade jag matte Det gick väl bra. Efter det så visste inte jag och mamma om vi skulle ta bussen hem eller gå hem för mamma hade ingen busslista med sig heller. Men sen såg mamma en buss som inte jag såg men den bussen hade redan hämtat upp folk typ. Så den bussen kunde vi inte ta. Då vart det att gå hem. På hemvägen så gick vi till mammas kompis Lena. För mamma skulle låna telefonen för att ringa 2 samtal. Efter det så gick vi hem. När vi äntligem hade kommit hem så var jag helt slut -.- jobbig dag :P men nu är jag illafall hemma. Jag ska även sova snart. Ska plugga lite matte först. Men vi får höras imorgon. Puss på er mina läsare :)

K O M M E N T E R A :)<33


Hejdå
// Emelie

11/4 - 2010 - 22:53 blev farmor istället för Mikael

hej bloggen. Ja. Det blev att åka till farmor istället för Mikael. Dom bestämde det i fredags. Ikväll ca 18:00 kom jag hem. Skönt!. Jag har självklart knäppt nya bilder. Men orkar inte lägga in dom på datorn ikväll. Så det får helt enkelt bli imorgon. Men nu ska jag sova! Så vi hörs imorgon.

K O M M E N T E R A <3

hejdå
// Emelie

9/4 - 2010 - 15:54 bloggar inget i helgen

Hej bloggen. Idag åker jag och mamma till mammas kompis Mikael. Så jag bloggar nog inget till helgen. Men får jag tillgång till blogg.se någonstans så bloggar jag nog. Men det tror jag inte. Vi åker bara till Mikael i helgen och kommer hem på söndag. För det är ju skola på måndag :( blä för skolan. Hihi. Nämen. Nu kommer det en tråkig nyhet: jag hade tänkt lägga ner ''EMMAs mammaliv''. Sorry men jag säger som josefin. Jag orkar helt enkelt inte skriva ''EMMAs mammaliv''. Josefin har självklart inte samma novell som mig och hon är klar med sin och hennes dåliga nyhet var ett april skämt, skrev hon dagen efter :) men ja. Hmm.. vad ska jag skriva mer... jag vet inte! Men jag bloggar på söndag när jag kommer hem. 

kommentera gärna :)

hejdå
// Emelie8/4 - 2010 - 23:04 mitt och Maries video inlägg :)

videoklippet borttaget..

Hejdå
// Emelie

8/4 - 2010 - 22:13 7/4-8/4


Hej bloggen. Igår kom Marie och sov över här tills idag. Vi hade roligt som vanligt. Det vi gjorde mest var väl typ att sitta vid datorn och knäppa kort. Vi gjorde inte så mycket. Men vi gjorde ändå mycket :P Idag vaknade vi typ 11-12 på morgonen.. eller vi och vi. Marie vaknade före mig. När jag vaknade så satt Marie vid min dator och chattade med sin bästis Therese. Sen åt vi mat. Sen satt vi vid datorn, fixade oss, knäppte kort, sminkade oss, knäppte kort och satt vid datorn. Sen lite senare. Ca 13:15-13:30 (tror jag) så gick vi till mammas jobb. Men då var hon inte där så då gick vi till ett hyreshus där dom på mammas jobb sa att hon var. När vi kom in så frågade jag mamma om hade stickad (tror jag) en babyfilt (man skulle göra det) och det hade hon. En viit liten söt babyfilt :) sen innan Marie och jag skulle gå så frågade jag om hon hade pengar för jag ville köpa cider (utan alkohol) och 2 chokladkakor till mig och Marie och det hade mamma pengar till. Så hon gedde mig pengar till det. Jätte snällt, tycker jag! Innan Marie och jag gick till Lidl så gick vi hem till mig för att jag skulle ta på mig en kofta ovanpå mina tunna kläder. Så vi gick hem och gjorde det. Jag bytte även skor. Efter vi hade varit på Lidl och var på väg hem så kände jag att jag inte frös :) det var bra :) . Nu orkar jag inte berätta mer. Det var en ROLIG dag, iallafall! Det kommer även ett video inlägg efter detta inlägg som jag och Marie gjorde förut idag. På videon så har vi sminkat oss som om vi vore fjortisar. Men vi är inte det. Vi tyckte att det var en kul grej bara. Så snälla, kalla oss inte fjortisar, Tack!..

Men innan video inlägget kommer så ska jag lägga upp lite bilder.


Marie..


Marie..


Marie..


Marie och jag


.. och Marie och jag.

Självklart har vi ju mycket mera bilder. Men så många bilder kan jag inte lägga upp. För det är typ... ja det är as många bilder, iallafall!.


Syns alldeles strax med ett video inlägg med mig och Marie.

Bye
// Emelie


6/4 - 2010 - 23:15 nyss badat

Hejhej bloggen.

Detta inlägg blir det sista för ikväll. Jag har några få planer på vad jag ska göra imorgon:

*plugga (förhoppningsvis så blir det så. Fast har inte bestämt mig ännu)

*skriva del 4 på EMMAs mammaliv (tror jag ska göra de)

Ja. Dom planerna kanske jag ska göra imorgon. Förresten så har jag precis badat. Så nu känner jag mig jätte fräsch (stavning?). 

Imorgon kommer jag göra ett videoinlägg. Men inte vilket som hellst. Utan ett ''flickaneemelie tipsar'' videoinlägg :)

Men vi hörs tommorowh.

Godnight.

// Emelie                         
                            

RSS 2.0