studiedag imorgon

Hej!
Kom nyss in efter att ha varit ute & väntat på Marita i typ en kvart :) nejmen vi skulle snacka men hon hade så bråttomt för hon skulle hem och hennes mamma var redan här. Så ska snacka med henne om det på facebook. Men måste först kolla om hon är inne, annars blir det nog lite svårt, haha. Och jag såg det inte först, men när jag gick med henne då hon skulle mot bilen för att åka hem, så såg jag att hon grät. Jag frågade vad det var och då hade hon grymt ont i magen, då menar jag väääääldigt ont. Som om någon försökte slå ihjäl hennes mage. Stackarn♥ Får hoppas att det blir bättre. Första gången jag såg henne gråta också, så jag vart lite rörd.. jag vet, det låter töntigt att bli rörd. Men jag är sån, jag är väldigt känslig. Började storgråta av bara ett halv långt sms som hon skicka då en tjej tjej hade sagt till mig att Marita snacka skit om mig och grejer. Men de va inte sant och jag tror faktiskt bara på Marita. Så jag vart glad över hennes sms. Glädjetårarna kom, hihi. Verkar som att den där tjejen (nämner inga namn) vill splittra mig och Marita för nästan inget av det hon sa, var sant. Tjejen snackar bara skit hela tiden och ljuger 24/7 endast Marita vet vem det handlar om. Tjejen är helt jävla idiotisk, falsk som fan. Men hon lyckas inte splittra mig och Marita, och kommer heller aldrig lyckas. Jag & Marita har sagt föralltid, och då ska det vara. Vad som än händer så kommer vi aldrig splittras. Klarar mig absolut inte utan Marita, och kommer aldrig göra det heller. Vi ska alltid hålla ihop. Visst, jag & Marita har haft dåliga stunder och så, men de är faktiskt.. mitt fel. Hon har ibland blivit less på mig, & jag mår så sjukt dåligt när vi tjaffsar eller ngt för hon betyder så mycket för mig. Men det betyder inte att får vänskap går under, för vi löser alltid det som händer mellan oss. Det kallas äkta vänskap.♥ fan vad långt denna text vart då :o aja, skitsamma!
världens bästa & finaste vän.
maritaavila, min allra bästavän,
jag älskar dig & kommer alltid göra de.
Tack för att du finns.

Tänkte berätta lite om imorgon. Vi studie dag, så det blir ingen skola för mig. Det är ganska skönt. Så ja, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Hade faktiskt tänkt städa lite och sånt. På kvällen ska jag träffa Marita innan hon åker hem för vi ska snacka om lite grejer. Känner att jag verkligen behöver snacka med henne om saker som har hänt runt omkring & så. Men ja, har inte så mycket mer att skriva. Senare ska jag ta och svara på kommentarer.
Men nu har jag inge mer att skriva, så vi hörs lite senare

Comments
MMEELI.SE / rödhårigt bohofreak

Dagens blogg är utsedd! Anmäl dig gärna till den nya omgången. http://mmeeli.se/category/dagens-blogg.html

2011-08-29 @ 04:12:52
hemsida/blogg: http://mmeeli.se
© sarastille

Hej! :) dags för dagens blogg hos mig, så kika in och anmäl din fina blogg! Tävlingen avslutas sent ikväll och vinnaren blir länkad inför mina 2000-3000 besökare! :) kramis



http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-anmal-er-har-avslutas-mandag.html#comment

2011-08-29 @ 06:42:24
hemsida/blogg: http://saramagdalena.blogg.se/
Anna med A

tack

2011-08-29 @ 07:20:19
hemsida/blogg: http://annaavs.blogg.se/
E M S

slappt med studiedag :P dem gillade jag i skolan ;P

2011-08-29 @ 07:59:48
hemsida/blogg: http://emsinthebox.com
Victoria - livet utan sin syster

sv: istället för att jag ska behöva svara på samma frågor 1000ggr så kan du läsa under kategorin "syster frida" eller så kollar du på blogresponse. Inget dumt menat men hoppas att du förstår :)

2011-08-29 @ 08:58:10
hemsida/blogg: http://victoriasss.blogg.se/
vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

God morgon sötnos:) Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/mandag-dagens-blogg-4.html#comment

2011-08-29 @ 10:00:32
hemsida/blogg: http://vadfanskajagheta.se
Rebecca ♥

Sv; Tack :)

2011-08-29 @ 10:12:25
hemsida/blogg: http://ackelina.webblogg.se/
bella

Hej sötnos!

Just nu har jag en tävling på min blogg, du kan vinna grejer från pieces. Det enda du behöver göra är att skriva att du är med!

kramar bella! :*

2011-08-29 @ 10:48:01
hemsida/blogg: http://ciaobellaaa.blogg.se/
anna

sV: ja förstår va du menar men ja har gått igenom samma sak å tro mig de sårar mera att leva id e förflutna å tänka på de hela tiden

2011-08-29 @ 12:44:03
hemsida/blogg: http://annamarialarssson.blogg.se/
malin

sv: tack så mycket! :)



var gärna med i dagens blogg! :)

kram

2011-08-29 @ 13:43:35
hemsida/blogg: http://mallansundqvist.blogg.se/




Ditt namn:
spara uppgifter?

din mailadress: (bara jag som ser)

Blogg/hemsida?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0